Rauman freinetkoulun
esiopetusryhmä Feskari huomioi kaikessa toiminnassaan lapsen yksilölliset taidot, tavoitteet ja toiveet.

Koemme erityisen tärkeäksi sen, että lapsi kokee olonsa turvalliseksi, ja että hänestä kasvaa yhteistyökykyinen koululainen.

Feskarissa annetaan aikaa leikille,
ja sitä hyödynnetään lapsen herkkyydessä oppia.

Sijaintimme freinetkoulun tiloissa rikastaa esiopetuksen toimintaa monin tavoin. Erityisesti koulun pajat ja esityspäivät, tempaukset ja vierailijat ovat olleet lapsista mukavia.

Jokaisen feskarilaisen omalla koulukummilla on myös tärkeä rooli esikouluvuoden sujuvuudelle ja feskarilaisten viihtyvyydelle, mutta feskarilaiset toivottavat lämpimästi tervetulleiksi yhtälailla kaikki koulun pihan leikkikaverit - ja koko koulun henkilökunta.

Eikä sovi unohtaa, että Rauman freinetkoulu on myös Unicef -koulu.

Tervetuloa tutustumaan!

Meille on jatkuva ilmoittautuminen - ilmoittautumislomakkeen Feskariin voit tulostaa täältä.

Tärkeä tietää Feskarista